2 mars 2019
11:00

Näsets SK

Referat: Älvängens IK - Näsets SK

Träningsmatch nummer tre spelades mot division 3 laget Näsets SK. Ett äldre och mer fysiskt motstånd än tidigare men vårt ungdomliga lag står upp på ett mycket bra sätt. Bortalaget började bäst, men efter 10 minuter tog vi över händelserna och chanser skapades i flertal. 3-0 ledning i halvtid vilket var i underkant sett till målchanserna. I andra halvlek ger vi bort initiativet genom att slå oasannolikt mycket felpass i våra uppspel vilket givetvis motståndarna tackade för. Reducering kom på en hörna där vi var oerhört passiva och det håller inte mot bättre motstånd. De skapar lite halvchanser sista 20 minuterna men det känns ändå som vi har koll på händelserna.
Riktigt kul att vår nya unga mix kan hävda sig så bra mot betydligt mer rutinerat motstånd, med en några spelare födda på 70-talet.
Målskyttar: Vilma Winberg 1, Ellen Podvorec 1, Jonna Johansson 1.